Vår nya kisse!

Idag har vi hämtat hem vår lilla kissekatt. Morris/Ozzy heter han. Har inte riktigt bestämt oss än..
Än så länge är han lite skygg o orolig men tror nog han vänjer sig snart, han var framme och lekte lite med en boll nyss, sen var det nåt som var läskigt så han sprang och gömde sig under sängen igen ;)
 

Tävla med It´s a house

En annan fantastiskt inredningsblogg jag följer som om möjligt är ännu mer inspirerande än den nedanstående är http://itsahouse.blogspot.se Nu kör årets adventkalender igång, så gå in på bloggen och tävla om fina priser, varje dag!
 
 
Första priset för i år är en sån här fin String Pocket hylla, jag vill ha!

Snart jul!

Hej mina små läsare, för er måste jag ju uppdatera lite snabbt.
Jag är just nu rätt så stressad över mycket, jag har några jobbiga veckor framför mig och jag längtar till jul! Inte så mycket för julens skull utan för att jag vet att det kommer ha lugnat ner sig lite då. Men jag ser faktiskt jättemycket fram emot att julpynta i ett hus, det har jag aldrig gjort förut då jag bara bott i en liten lägenhet och på sin höjd hängt upp en julstjärna i fönstret. Men nu tänkte jag pynta mer. Jag ska försöka mig på att bygga en liknande sån här julgran tänkte jag :)
 
Bild lånad från http://mackapar.blogspot.se/ en otroligt inspirerande blogg där jag kan sitta i timmar i värsta fall ;)

Magisk soluppgång

En soluppgång jag vaknade till i förra veckan, importerade bilder från digitalkameran och hitta den nu.
Är den inte helt magisk? Bilden är alltså helt obehandlad.
 

Längdskidor!

Idag tog vi ut längskidorna på en provtur här i byn, åkte på skoterspår och skare, var riktigt kul, har inte åkt längd sen jag gick i sexan tror jag bestämt. Hämtade våra jultidningar som vi köpt av en granne och tog sen skidorna hem igen, åkningen kom nog tillbaka lite grann,var riktigt bambi i början men det ska bli kul att åka på riktiga spår.
 

Snowboardåkning

Idag har vi åkt snowboard igen och till en början blev jag bara sur, jag kan vara en sån riktig surskalle när det inte går som jag tänkt/vill. Har enormt stora krav på mig själv och på min omgivning, försöker att inte ha så höga krav men det är väldigt svårt, det är liksom i min natur. Hursomhelst så var backen isig och måddig på samma gång, det var så sjukt jobbigt och jag blir så sur när jag bara glider på isen och inte vågar åka på riktigt utan bara fegar, jag hatar att åka på is. Men efter lite kämpande när jag väl bestämt mig för att inte ge upp för dagen så lärde jag mig faktiskt att åka på det här kassa underlaget, och det måste ju vara bra att få en tuff start på säsongen så kommer det kännas enkelt när det väl är bra och mycket snö.
 

Åre <3

 
Mötte den här underbart vackra soluppgången i Åre i morse.
Åkte på tandläkar- och läkarbesök. SÅ himla skönt att de har tid för en här, kände mig verkligen omhändertagen och lyssnad på och det gjorde verkligen min dag, i Stockholm är det helt förjävligt att gå till läkaren, de är så stressade att de bara skriver ut nån medicin så fort som möjligt och sedan går vidare till nästa patient. Sist jag var till min förra vårdcentral var verkligen droppen jag hade två problem och när jag ville berätta om det andra så snäser gubbe "vi har inte tid för alla dina problem, du får boka en ny tid" så arg jag var efteråt.
 

Snowboardpremiär!

Idag blev det snowboardpremiär då första backen öppnade i Åre för säsongen! Vi siktade på att vara där kl. 08.00 när de öppnade liften, blev bara lite sena men vi orkade ändå inte åka så många timmar. Det har blivit plusgrader över natten och backen var väldigt måddig och svåråkt, tyckte jag. Jag har testat två nya brädor, den ena en Burton troop jag köpt på blocket för några månader sen, den kändes dock rätt hård och stor och det nästan första jag gjorde var att köra in i en snökant och fastna och flyga fram rakt på huvudet, tur jag hade hjälm! Slog mig inte alls men hade jag inte haft hjälmen hade istället huvudet fått en smäll, vette fan vad som hade hänt då. Jag som inte ens tänkt åka med hjälm, nu lär jag ju ha hjälmen varenda dag i vinter. Nåja, den brädan fick bara ett åk för sen mötte jag upp en tjej som jag hittat en bräda av igår, en Burton feelgood flying v, och nu blev det superkul! Dock är jag supertrött i benen efter den tunga jobbiga åkningen och jag får verkligen börja träna benstyrka! Jag ska börja styrketräna som tusan och åka så mycket snowboard jag bara kan i vinter, jag vill bli riktigt duktig! Och jag har ju världens bästa coach så jag borde kunna bli hyfsat duktig på den här vintern. Vi bor en bit ifrån Åre och har köpt säsongskort så har ju alla möjligheter att få riktigt bra åkning i vinter, lyx!
 
 
Här är min nya bräda Burton feelgood flying v, en bräda jag nog kommer att ha fantastiskt roligt med i vinter, vi har samlat på oss lite brädor och jag har nog fem-sex stycken olika nu, men känner att det här kommer bli favoriten jag kommer köra på jämt! Så glad för den!

Snöstorm!

Drog upp rullgardinerna nyss då jag steg upp och möttes av det här.
Det har visst snöat "lite" igår kväll och inatt. Vet inte hur mycket det har snöat, ser inte ut ; )
 
 

Intensiv måndag!

Idag har varit en rolig men jobbig, intensiv dag.
Bästa var stallet ikväll, det är så himla mysigt med hästar och jag trivs så i stall, så kul sätt att träffa människor på, hur många i mitt liv har jag inte lärt känna i stallet! I övrigt har vi åkt bil och gjort en massa massa ärenden.
Men nu känns det bra och jag är nöjd med dagen. Nu sova genast så jag orkar upp tidigt och jobba imorgon.
 
 
 
 
 
 

Såhär såg bergen ut idag!

 

Instagram men filtret gjorde ingen större skillnad. Fjälltopparna var klarvita och himlen rosa.
Så vackert! Idag jobbar jag mest bara...
 

Trevlig helg!

Här händer inte mycket.
Eller jodå det gör det, vi har helg här hemma, men jag jobbar på med filmen jag jobbar med just nu. Unnar mig iallafall lite öl och vin och god mat, gjorde en äppelpaj tidigare idag och rev ner färsk ingefära i den. Jättegott faktiskt! Ute har det varit plusgrader i några dagar och jag är lite besviken, längtar tillbaka till den vita naturen med massor med snö som ni ser några bilder ner här. Så himla vackert, älskar vintern. Idag tog vi allafall en kort tur ute på fjället, men det blåste väldigt mycket så blev en kort och kall promenad. Men alltid lika vackert.