Ännu en bild från ikväll.

Jag gick ut 18 och skulle gå "långa fågelrundan" som vi kallar det runt fågeltornen men blev lite lätt stressad då det började skymma mer o mer men hann hem precis innan det blev mörkt 1 timme och 20 minuter senare.

Dagens solnedgång

Tog en kvällspromenad och fick (som vanligt) en väldigt fin solnedgång över snötäcka berg, med myren runt omkring. Kommer inte tröttna på detta i fösta taget.

Hej hösten!

 
Eller hej vintern kan man nästan säga. Vi cyklade downhill i Åre för första gången idag och det snöade där liften stannade och det var bara en liten lift som inte alls gick till toppen! Så kanske inte allt för länge kvar tills man kan ta fram brädan ;) På fjälltopparna ligger snön vit sen någon vecka iallafall. Har precis fått lära oss att det heter fjäll och inte berg om våra fjäll i närheten :) Downhill var hursomhelst svinläskigt. Första gången ville jag nästan ge upp och börja gråta för jag tyckte det var så läskigt. Men det lossnade lite hela tiden även om det fortfarande var läskigt. Skakade av både nervositet och köld när vi körde haha. Men under nästa sommar borde det ju lossna endel iallafall, det var nämligen roligare och roligare ju mer vi körde och det lossnade. Men biken skakade ju som en galning så kommer nog ha träningsvärk i armarna imorgon.
 
 
 

Oj!

Nu fick jag visst blogglust igen, den har varit som bortblåst ett tag.
Men iallafall vi håller på att komma tillrätta här i jämtland och det känns bara väldigt bra. Ikväll ska jag på yogaklass i Åre som jag har börjat på, tredje gången idag och jag är jättenöjd! Så roligt och ledaren är jätteduktig! Annars håller jag på med en massa planerande inför kommande saker och projekt. Fortsättning följer...

Hej!

Har varit så mycket att tänka på att jag inte hunnit eller haft lust med bloggen, och sen så handlar den här bloggen mycket om hur vi renoverar våran skola och det har varit så mycket i vägen att vi inte gjort mycket på senaste veckan. Men igår målade jag klart fönster och dörrlister i kontoret och idag ska jag måla sista varvet i taket och väggarna och sen borde det rummet vara färdigmålat. Det är mycket mer moment i ett renoverande än vad jag kunnat tänka mig, fästmannen vet ju hur allt går till men jag är helt ovetandes. Min pappa var fantastisk på alla sätt men inte det minsta händig, kan inte minnas att han ens tapetserat hemma någon gång själv. Men nu ska nog saker börja hända här i skolan på riktigt!